“Wij ontzorgen u compleet omdat
wij alles onder één dak hebben”

Visie & Werkwijze

Het turnkey bouwen van de toekomst

Van design tot engineering

Bij IDHS Exclusives leggen we de nadruk op grondige engineering van onze units. We voeren constructieberekeningen uit om de stabiliteit te waarborgen, met name in verband met weersinvloeden zoals wind. We houden ons strikt aan de Nederlandse regelgeving voor het bouwen van tijdelijke units en zorgen voor een zorgvuldig ontworpen fundering. Daarnaast besteden we aandacht aan brandveiligheid en vluchtroutes om de veiligheid van bewoners te garanderen. Tijdens de realisatiefase nemen we ook passende veiligheidsmaatregelen om ongelukken te voorkomen.

Waarom modulair bouwen?

Affordable
Less labour cost, quick assembling.

Circular
Relocation, multifunctional

Futureproof
Less waste, low CO2 footprint

Turnkey
Comfort & suitcase ready with Koroots

Quick
Fast delivery options

Years of experience
From building to modulair

Partners

IDHS

IDHS voorziet in het beheer en exploitatie van huisvestingslocaties. Comfort en perspectief staat bij ons centraal!

Bij IDHS draait alles om de totale woonbeleving. Dit gaat verder dan enkel huisvesting! Bij IDHS verzekeren we hoog wooncomfort door hoge kwaliteit huisvesting, maar ook lokale faciliteiten en activiteiten in de buurt. Denk hierbij aan een lidmaatschap bij een lokale sport- of fitnessclub, buurtvereniging en meer.

Koroots

Koroots maakt unieke, tijdloze inrichtingsstijlen. Elke creatie vertelt een verhaal dat gebaseerd is op natuur of cultuur. Hierdoor leren mensen meer over verschillende culturen en onze gezamenlijke waarden. Koroots is niet alleen een interieurbedrijf, maar helpt ook de groepen waarvan wij de verhalen delen. Zo steunen we natuurbehoud, duurzame innovaties en ontwikkeling in hun thuislanden.

Partners

IDHS

Bij IDHS draait alles om de totale woonbeleving. Dit gaat verder dan enkel huisvesting! Bij IDHS verzekeren we hoog wooncomfort door hoge kwaliteit huisvesting, maar ook lokale faciliteiten en activiteiten in de buurt. Denk hierbij aan een lidmaatschap bij een lokale sport- of fitnessclub, buurtvereniging en meer.

IDHS voorziet in het beheer en exploitatie van huisvestingslocaties. Comfort en perspectief staat bij ons centraal!

Samenwerking

Lease- of Koopcontract: In dit contract leggen we de basisregels voor onze samenwerking vast, met heldere voorwaarden rondom zaken als duur, prijs en andere condities.

Tenderfase: Gedurende deze fase nodigen we potentiële leveranciers uit om een voorstel in te dienen voor het project.

Contractfase: Na het kiezen van de meest geschikte aanbieder, stellen we een contract op waarin rechten, plichten en de uit te voeren werkzaamheden gedetailleerd zijn beschreven.

Designfase: In deze fase visualiseren we het project en verzamelen we de benodigde vergunningen. Daarbij ontwikkelen we ook alternatieve opties, gebaseerd op bestaande modellen.

Realisatiefase: Het project wordt volgens de afgesproken specificaties en binnen de vastgestelde tijdslimiet uitgevoerd.

Onderhoudsfase: Na realisatie zorgen we voor regulier onderhoud om de levensduur en de prestaties van het project te waarborgen.

We houden ook rekening met omgevingsfactoren, stellen de capaciteit van de voorzieningen vast, maken een kostenschatting en bieden een gedetailleerde offerte.

Optioneel kunnen we visualisaties en renders in de context van het project leveren. Op deze manier verzekeren we een transparante en vruchtbare samenwerking.

Partners & certificeringen

Arbeidsmigratie Werkt

Stichting Ontmoet de Arbeidsmigrant heeft als doel het informeren van het publiek en bestuur in Nederland. Het gaat dan om het belang van arbeidsmigratie voor Nederlanders en de migranten en het stimuleren van kennismaking tussen deze twee groepen.

COA

COA staat voor Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Het COA is sinds 1994 verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland. Door inzet van het COA worden asielzoekers naar een toekomst in Nederland of daarbuiten begeleidt.

VHA

De branchevereniging staat ervoor dat arbeidsmigranten sociaal verantwoorde huisvesting krijgen voor de duur dat zij in ons land verblijven en dat deze huisvesting bijdraagt aan welvaart en welzijn.

COZY LODGING

Goed beheer is fundamenteel voor iedere locatie. Daarbij is ondersteuning en begeleiding van bewoners bij aankomst, tijdens het verblijf en bij vertrek essentieel voor de beleving van bewoners. Cozy Lodging is onze partner voor zowel het beheer van onze locatie als de registratie & beheer van bewonersgegevens alsmede ook de periodieke kwaliteitsinspecties en borgen naleving huisregels.

Flexpartners

Flexpartners heeft 40 jaar ervaring in de flexbranche en weet als geen ander waar ondernemers tegenaan lopen. Het doel van Flexpartners is ondernemers te helpen om te professionaliseren, te groeien en te besparen daar waar mogelijk.

Stichting Normering Flexwonen

Stichting Normering Flexwonen beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt deze normen. Organisaties die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden kunnen en certificaat van de Stichting Normering Flexwonen behalen. Hiervoor dienen zij te voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Huisvestingslocaties van de organisaties die zich aanmelden bij de Stichting Normering Flexwonen worden jaarlijks gecontroleerd. Voldoet de huisvesting niet, en worden zaken niet snel hersteld, dan wordt de aanbieder van huisvesting uit het register van de Stichting Normering Flexwonen geschreven.

Vragen? Of onze hulp nodig?