long term investment
Modulair bouwen

LONG TERM HOUSING

DOEL: Bouwen aan een circulaire toekomst

Speciaal ontworpen als zeer flexibele, noch betaalbare oplossing voor (tijdelijke) huisvesting : modulair.

Onze Longterm Flex Housing collectie bestaat uit (dezelfde eenheden):

A. (tot) drielaagse appartementenblokken, (standaard): Units voor blokgebouwen, appartementen

B. Zelfde units als Alternatief A (standaard) maar geïnstalleerd als een zelfstandig of geschakeld appartement/bungalow

IDHS---exclusive

Doelgroep

 

Periode: tijdelijke en permanente bouw (minimaal 25 jaar) 

Constructie

 • Afmetingen: eenheidsmaat 3.375m x 3.375m excl. Buitenfacade.  
 • Hoogte van de unit: 3.250 m
 • Buitenspouwmuur: montage op de bouwplaats. Gevel kan in mate van duurzaamheid aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever.
 • Minimale oppervlakte van een slaapkamer: 5,0m²
 • Minimale breedte van een slaapkamer: 1,5m
 • Minimale oppervlakte totaal appartement: 60m² (>15m² p.p.) 

Deze variant is te up- en downgraden

UPGRADE tot smart luxury housing

 • SMART SOLUTIONS toepasbaarheid in de KORU box. Met slechts een stem het gehele huis kunnen bedienen; en dit alles vanuit de KORU all-in-one box.
 • Luxer interieur design in samenwerking met KOROOTS © – variërend van malamine afwerking tot HPL, of zelfs marmer; alles is mogelijk.
 • Grotere raampartijen, wat zorgt voor nog meer transparantie. 
 • Uitwisselbare wanden.
 • Een grotere investering in het begin, maar met absoluut een hogere return on investment in vooruitzicht.

ONZE ONTWERPSTRATEGIE

Handigheid in het ontwerp voortraject – think like lego

Snel en efficiënt ontwerpen, bouwen, realiseren.
Wij vinden: bouwen, dat doe je samen. Wij ontzorgen de eindklant, maar met als doel eerlijk en met zorg, zo snel mogelijk antwoord te geven op de huidige woning problematiek.

Doordat IDHS Exclusives in het ontwerp met prefab tekenelementen en met een “lego georiënteerde denkwijze” werkt, kunnen wij in het voortraject samen met de klant tijd besparen én eenvoudig schakelen om in grote aantallen; snel en voordelig te produceren:

2-PERSOONS SLAAPKAMER

1-PERSOONS SLAAPKAMER

STANDAARD KORUBOX

EXCLUSIEVE KORUBOX

Een aantal voorbeelden van onze long term housing mogelijkheden

 • 6 boxen á 3.50m x 3.50m
 • Gelijksvloers
 • Luxe all-in-one box meubel
 • Gehalveerde raampartijen (niet over de volledige breedte van 3.50m)
 • 4 boxen á 3.50m x3.50m
 • Luxe all-in one box meubel
 • Latere uitbreiding met 2 boxen aan de oosterzijde
 • Elke verdieping inclusief balkon
 • Voorzien van zonnepanelen

"Think like lego, LEGGO!"

Interieur pakketten

koroots - living by roots

Ook een interieur design er turnkey bijgeleverd? dat kan. bezoek www.koroots.nl en bekijk onze mogelijkheden naar diverse interieurpaketten.

Koroots is een interieur brand van IDHS EXCLUSIVES waarin wij toekomstgericht, en met passie voor compassie, de hele wereld afreizen om pure materialen, ambacht en verhalen vast te leggen waarmee wij op globaal niveau een verschil willen, en zullen maken. Ons doel: SAMEN een wereld creëren waarin wij allen met comfort en liefde kunnen leven.

Luxe:
4/5

Veelgestelde vragen

Kun je je vraag niet vinden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Partners & Referenties

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij woningen en gebouwen worden samengesteld uit geprefabriceerde modules, die afzonderlijk worden geproduceerd en vervolgens op locatie worden samengevoegd.

De voordelen van modulair bouwen zijn onder andere minder bouwafval, kortere bouwtijden, betere kwaliteitscontrole, weersonafhankelijke bouw en aanpasbaarheid in ontwerp en functionaliteit.

Modulair bouwen is over het algemeen duurzamer dan traditionele bouwmethoden, omdat het gebruikmaakt van efficiëntere productieprocessen, minder afval en verspilling genereert en vaak energiezuinige materialen en technieken omvat.

 

Ja, modulaire woningen zijn zeer aanpasbaar. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgebreid, verkleind of gewijzigd door modules toe te voegen, te verwijderen of te herconfigureren, afhankelijk van de behoeften van de bewoners.

De wandmodules in het unisex basis systeem zijn zeer flexibel en kunnen naar eigen wens en behoefte worden ingedeeld. Dit maakt het mogelijk om de ruimtes van de modulaire units volledig te personaliseren en aan te passen aan uw levensstijl.

De modulaire units zijn volledig uitgerust met elektra, ventilatie, verwarming, koeling en de nieuwste innovaties op het gebied van wonen. Dit alles wordt gecontroleerd en bediend vanuit één centraal meubelstuk, de Koru, wat functioneert als een alles-in-één-oplossing voor al uw woonbehoeften.

De Koru is het centrale punt van de modulaire units omdat het fungeert als een essentieel meubelstuk dat alle belangrijke functies en voorzieningen van de unit samenbrengt en beheert. Het stelt u in staat om verschillende universele boxen eenvoudig te koppelen aan uw woning, wat zorgt voor flexibiliteit en aanpasbaarheid.

De belangrijkste verschillen tussen de varianten van IDHS Exclusives’ modulaire units liggen in de bouwkwaliteit en leveringsmogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor een turn-key oplossing, waarbij de unit volledig klaar voor gebruik wordt opgeleverd. Dit maakt het eenvoudig om een modulaire unit te vinden die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.