Modulaire
woningen

Unisex model

Boxsysteem

Ontdek onze veelzijdige en aanpasbare woonunits! Ze zijn samengesteld uit diverse universele boxen die slim verbonden zijn met de KORU. Met een flexibele opstelling van 1×2, 2×2 of 4×2 boxen, passen we de units aan elke behoeften aan.

Twee van de vier wanden kunnen moeiteloos worden toegevoegd of verwijderd, wat zorgt voor een grote variatie in koppelingsmogelijkheden.

Onze units zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Het verschil zit hem vooral in de bouwkwaliteit en aflevering mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om het geheel turnkey aan te leveren.

De koru

het kloppend hart voor elke modulaire woning

Het systeem is ontwikkeld met een unisex basis systeem van staal, waarbij de wandmodules naar eigen invulling flexibel in te delen zijn. De units worden volledig voorzien van elektra, ventilatie, verwarming, koeling en de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van wonen. Dit allen verwerkt en bedienbaar vanuit slechts een basis meubel: ‘’ de kern KORU, oftewel een allessentials- in-one box’’. Hierdoor vormt de KORU het centrale punt van de modulaire units, waar verschillende universele boxen aan kunnen worden gekoppeld.

Onze varianten

Van onze instap tot de luxe permanenten oplossingen

Rapid flexhousing solutions

Bouwkwaliteit:
3/5
Luxe:
3/5

Onze instapper voldoet aan de SNF-normering en het Bouwbesluit, waardoor onze units geschikt zijn voor verschillende gebruikersgroepen.

Onze instapper voldoet aan de SNF-normering en het Bouwbesluit, waardoor onze units geschikt zijn voor verschillende gebruikersgroepen.

Long term investments housing

Bouwkwaliteit:
4/5
Luxe:
4/5

Permanente modulaire bouw, snelle ontwerpfase, calculatie & levering. Voor vakantiepark, hoogbouw, campus & etc.

Permanente modulaire bouw, snelle ontwerpfase, calculatie & levering. Voor vakantiepark, hoogbouw, campus & etc.

Residential deluxe housing

Bouwkwaliteit:
5/5
Luxe:
5/5

Je eigen custom vakantiehuis, woning of laat het onze designers los. We can make everything. 

Je eigen custom vakantiehuis, woning of laat het onze designers los. We can make everything. 

HOW IT'S MADE

HOW IT'S MADE

Interieur pakketen

koroots - living by roots

Make it turnkey

Veelgestelde vragen

Kun je je vraag niet vinden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Partners & Referenties

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij woningen en gebouwen worden samengesteld uit geprefabriceerde modules, die afzonderlijk worden geproduceerd en vervolgens op locatie worden samengevoegd.

De voordelen van modulair bouwen zijn onder andere minder bouwafval, kortere bouwtijden, betere kwaliteitscontrole, weersonafhankelijke bouw en aanpasbaarheid in ontwerp en functionaliteit.

Modulair bouwen is over het algemeen duurzamer dan traditionele bouwmethoden, omdat het gebruikmaakt van efficiëntere productieprocessen, minder afval en verspilling genereert en vaak energiezuinige materialen en technieken omvat.

 

Ja, modulaire woningen zijn zeer aanpasbaar. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgebreid, verkleind of gewijzigd door modules toe te voegen, te verwijderen of te herconfigureren, afhankelijk van de behoeften van de bewoners.

De wandmodules in het unisex basis systeem zijn zeer flexibel en kunnen naar eigen wens en behoefte worden ingedeeld. Dit maakt het mogelijk om de ruimtes van de modulaire units volledig te personaliseren en aan te passen aan uw levensstijl.

De modulaire units zijn volledig uitgerust met elektra, ventilatie, verwarming, koeling en de nieuwste innovaties op het gebied van wonen. Dit alles wordt gecontroleerd en bediend vanuit één centraal meubelstuk, de Koru, wat functioneert als een alles-in-één-oplossing voor al uw woonbehoeften.

De Koru is het centrale punt van de modulaire units omdat het fungeert als een essentieel meubelstuk dat alle belangrijke functies en voorzieningen van de unit samenbrengt en beheert. Het stelt u in staat om verschillende universele boxen eenvoudig te koppelen aan uw woning, wat zorgt voor flexibiliteit en aanpasbaarheid.

De belangrijkste verschillen tussen de varianten van IDHS Exclusives’ modulaire units liggen in de bouwkwaliteit en leveringsmogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor een turn-key oplossing, waarbij de unit volledig klaar voor gebruik wordt opgeleverd. Dit maakt het eenvoudig om een modulaire unit te vinden die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.