Tijdelijke
huisvesting

IDHS SNel

RAPID HOUSING SOLUTIONS

DOEL: SNEL EN VEELVOUDIG PRODUCEREN

 • Voordeliger
 • Sneller
 • Compacter
 • En conform SNF- normering.
  • min. 5.5 m² voor de slaapkamers
  • min. 15 m² voor het wonen
  • mogelijkheid: 1 persoons of 2 persoonskamers. (normaliter : 80 % 1 persoonskamers en 20 % 2 persoonskamers)
  • min. 60 m² / 4 persoons
  • volledig BENG/NENG
IDHS SNel

Snelle huisvesting conform SNF-normering

Speciaal ontworpen als snelle en betaalbare oplossing voor (tijdelijke) huisvesting. Daar waar de gemiddelde modulaire bouwer niet- of (nog) net voldoet aan de SNF-normering, zijn wij al een stukje verder. Flexibele, verplaatsbare modules mét SNF+ normering* waarbij er rekening is gehouden met de huidige-, maar ook nieuw naderende eisen mbt het prefab/modulair bouwen. Wij denken graag toekomstgericht en staan dan ook 100% in voor een futureproof product.

 • SNF+ normering
 • Een snel ontwerptraject met relatief korte levertijden
 • Complete ontzorging

 

SNF+ normering: Ja, plus (!): kortom: met oog op de toekomst! IDHS Exclusives staat voor langetermijnsinvesteringen waarvan het product óók nog steeds op lange termijn zijn waarde dient te behouden. De normering in Nederland veranderd regelmatig. Wij houden nauwlettend de regelgeving in de gaten en weten middels ons betrouwbare en riante netwerk wat de laatste updates zijn mbt regelgeving flexhuisvesting -> hier anticipeert IDHS Exclusives op. Zowel onze eindklant, als IDHS Exclusives, wordt niet blij met snel en voordelig geleverde units welke binnen twee jaar onbruikbaar- of aangepast- dienen te worden omdat er niet voldoende rekening is gehouden met de naderende normeringen.

De RAPID HOUSING SOLUTIONS collectie

Speciaal ontworpen als snelle en betaalbare oplossing voor (tijdelijke) huisvesting : prefab.

Onze Rapid Housing Solutionscollectie bestaat uit:

A. (tot) drielaagse appartementenblokken met binnengang, (10,5m breed x 13,5m lang met twee geschakelde 65m² appartementen (4pers) per blok)

B. (tot) drielaagse galerijflats met buitengang (10,5m breed x 7,35m lang per 65 m² appartement (4 pers) per blok )

C. vrijstaande 65 m² bungalows (4 pers).

Doelgroep: migranten, studenten
Periode: tijdelijk gebouw (max 10 jaar; initieel 5 jaar met optie tot verlenging met 5 jaar)

Constructie

 • Afmetingen: eenheidsmaat per unit 3,5 x 13,5 (of 7,35 of 6,15)
 • Hoogte van de unit: 3.250 m
 • Buitenspouwmuur: montage op de bouwplaats. Gevel kan in mate van duurzaamheid aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever.

 

SNF+ normering

 • Minimale oppervlakte van een slaapkamer: 5,5m²
 • Minimale breedte van een slaapkamer: 1,5m
 • Minimale oppervlakte totaal appartement: 60m² (>15m² p.p.)  

Interieurpakketten

Een hufterproof en voordelig instapmodel mét comfort.

Luxe:
1/5

of een kleine upgrade?

Luxe:
2/5
Luxe:
3/5

Veelgestelde vragen

Kun je je vraag niet vinden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Partners & Referenties

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij woningen en gebouwen worden samengesteld uit geprefabriceerde modules, die afzonderlijk worden geproduceerd en vervolgens op locatie worden samengevoegd.

De voordelen van modulair bouwen zijn onder andere minder bouwafval, kortere bouwtijden, betere kwaliteitscontrole, weersonafhankelijke bouw en aanpasbaarheid in ontwerp en functionaliteit.

Modulair bouwen is over het algemeen duurzamer dan traditionele bouwmethoden, omdat het gebruikmaakt van efficiëntere productieprocessen, minder afval en verspilling genereert en vaak energiezuinige materialen en technieken omvat.

 

Ja, modulaire woningen zijn zeer aanpasbaar. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgebreid, verkleind of gewijzigd door modules toe te voegen, te verwijderen of te herconfigureren, afhankelijk van de behoeften van de bewoners.

De wandmodules in het unisex basis systeem zijn zeer flexibel en kunnen naar eigen wens en behoefte worden ingedeeld. Dit maakt het mogelijk om de ruimtes van de modulaire units volledig te personaliseren en aan te passen aan uw levensstijl.

De modulaire units zijn volledig uitgerust met elektra, ventilatie, verwarming, koeling en de nieuwste innovaties op het gebied van wonen. Dit alles wordt gecontroleerd en bediend vanuit één centraal meubelstuk, de Koru, wat functioneert als een alles-in-één-oplossing voor al uw woonbehoeften.

De Koru is het centrale punt van de modulaire units omdat het fungeert als een essentieel meubelstuk dat alle belangrijke functies en voorzieningen van de unit samenbrengt en beheert. Het stelt u in staat om verschillende universele boxen eenvoudig te koppelen aan uw woning, wat zorgt voor flexibiliteit en aanpasbaarheid.

De belangrijkste verschillen tussen de varianten van IDHS Exclusives’ modulaire units liggen in de bouwkwaliteit en leveringsmogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor een turn-key oplossing, waarbij de unit volledig klaar voor gebruik wordt opgeleverd. Dit maakt het eenvoudig om een modulaire unit te vinden die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Partners & certificeringen

Arbeidsmigratie Werkt

Stichting Ontmoet de Arbeidsmigrant heeft als doel het informeren van het publiek en bestuur in Nederland. Het gaat dan om het belang van arbeidsmigratie voor Nederlanders en de migranten en het stimuleren van kennismaking tussen deze twee groepen.

COA

COA staat voor Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Het COA is sinds 1994 verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland. Door inzet van het COA worden asielzoekers naar een toekomst in Nederland of daarbuiten begeleidt.

VHA

De branchevereniging staat ervoor dat arbeidsmigranten sociaal verantwoorde huisvesting krijgen voor de duur dat zij in ons land verblijven en dat deze huisvesting bijdraagt aan welvaart en welzijn.

COZY LODGING

Goed beheer is fundamenteel voor iedere locatie. Daarbij is ondersteuning en begeleiding van bewoners bij aankomst, tijdens het verblijf en bij vertrek essentieel voor de beleving van bewoners. Cozy Lodging is onze partner voor zowel het beheer van onze locatie als de registratie & beheer van bewonersgegevens alsmede ook de periodieke kwaliteitsinspecties en borgen naleving huisregels.

Flexpartners

Flexpartners heeft 40 jaar ervaring in de flexbranche en weet als geen ander waar ondernemers tegenaan lopen. Het doel van Flexpartners is ondernemers te helpen om te professionaliseren, te groeien en te besparen daar waar mogelijk.

Stichting Normering Flexwonen

Stichting Normering Flexwonen beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt deze normen. Organisaties die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden kunnen en certificaat van de Stichting Normering Flexwonen behalen. Hiervoor dienen zij te voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Huisvestingslocaties van de organisaties die zich aanmelden bij de Stichting Normering Flexwonen worden jaarlijks gecontroleerd. Voldoet de huisvesting niet, en worden zaken niet snel hersteld, dan wordt de aanbieder van huisvesting uit het register van de Stichting Normering Flexwonen geschreven.

IDHS

IDHS voorziet in het beheer en exploitatie van huisvestingslocaties. Comfort en perspectief staat bij ons centraal!

Bij IDHS draait alles om de totale woonbeleving. Dit gaat verder dan enkel huisvesting! Bij IDHS verzekeren we hoog wooncomfort door hoge kwaliteit huisvesting, maar ook lokale faciliteiten en activiteiten in de buurt. Denk hierbij aan een lidmaatschap bij een lokale sport- of fitnessclub, buurtvereniging en meer.