SMART Luxury Housing
Modulair bouwen

SMART Luxury Housing

DOEL: Bouwen aan een circulaire toekomst

Speciaal ontworpen als een super flexibele, hoogwaardige oplossing voor Woonappartementen/bungalows. 

Met deze oplossing hebben we een heel scala aan mogelijkheden gecreëerd op basis van het combineren van boxen binnen een grondoppervlak van 3,6m bij 3,6m. In de toekomst kunnen extra ‘boxen’ worden toegevoegd. De gevels worden in de fabriek gemonteerd, hierdoor is de montagetijd op de bouwplaats op zijn minimaalst.

De boxen zijn ontworpen voor vrijstaande wooneenheden op de begane grond maar kunnen gestapeld worden (max. 2 niveaus) om nog meer flexibiliteit te creëren. Met deze oplossing is het mogelijk om bijna eindeloze combinaties te maken.

IDHS---exclusive

Eenheden op basis van een vierkant (doosindeling) met afmetingen van 3.600 m x 3.600 m. Zowel het binnenspouwblad/muur als het buitenspouwblad/muur maken deel uit van de standaarddoos. 

De constructie, de afwerking, het interieur, de all-in-one box, alle electroncia en aanslutingen, PLUS de face en gevels worden TURNKEY in de fabriek gefabriceerd én gemonteerd. Hierdoor is de montagetijd op de bouwplaats op zijn minimaalst en kunnen wij gezamenlijk binnen no-time een plug&play  woning realiseren (maar óók : demonteren).  Alles op één plek.

Doelgroep

 • high-end and smart housing


Periode
: zeer langetermijninvestering

Constructie

 • hoog gebruik van gekwalificeerde materialen, zoals buitenglas A+++. De hoogste (maar nog steeds betaalbare) kwaliteit. 
 • Afmetingen: eenheidsmaat 3,6m x 3,6m
 • Hoogte van de unit: 3.250 m
 • Buitenspouwmuur: af fabriek gemonteerd – turnkey systeem
 • Bijzonderheid: inclusief KORU all-in-one box die het systeem nog meer flexibiliteit en een zeer hoge mate van duurzaamheid geeft.

Welke combinaties kun je maken?

De boxen zijn ontworpen voor vrijstaande wooneenheden op de begane grond maar kunnen gestapeld worden (max. 2 niveaus) om nog meer flexibiliteit te creëren. Met deze oplossing is het mogelijk om bijna eindeloze combinaties te maken.

ONZE ONTWERPSTRATEGIE

Handigheid in het ontwerp voortraject – think like lego

Snel en efficiënt ontwerpen, bouwen, realiseren.
Wij vinden: bouwen, dat doe je samen. Wij ontzorgen de eindklant, maar met als doel eerlijk en met zorg, zo snel mogelijk antwoord te geven op de huidige woning problematiek.

Doordat IDHS Exclusives in het ontwerp met prefab tekenelementen en met een “lego georiënteerde denkwijze” werkt, kunnen wij in het voortraject samen met de klant tijd besparen én eenvoudig schakelen om in grote aantallen; snel en voordelig te produceren:

Een aantal voorbeelden van onze long term housing mogelijkheden

 • 6 boxen á 3.60m x 3.60m
 • Gelijksvloers
 • Luxe all-in-one box meubel
 • Volledige raampartijen
 • 8 boxen á 3.60m x 3.60m
 • 2 verdiepingen
 • Luxe all-in-one box meubel
 • De mogelijkheden zijn eindeloos!

"Think like lego, LEGGO!"

Interieur pakketten

koroots - living by roots

Ook een interieur design er turnkey bijgeleverd? dat kan. bezoek www.koroots.nl en bekijk onze mogelijkheden naar diverse interieurpaketten.

Koroots is een interieur brand van IDHS EXCLUSIVES waarin wij toekomstgericht, en met passie voor compassie, de hele wereld afreizen om pure materialen, ambacht en verhalen vast te leggen waarmee wij op globaal niveau een verschil willen, en zullen maken. Ons doel: SAMEN een wereld creëren waarin wij allen met comfort en liefde kunnen leven.

Luxe:
5/5

Veelgestelde vragen

Kun je je vraag niet vinden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Partners & Referenties

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij woningen en gebouwen worden samengesteld uit geprefabriceerde modules, die afzonderlijk worden geproduceerd en vervolgens op locatie worden samengevoegd.

De voordelen van modulair bouwen zijn onder andere minder bouwafval, kortere bouwtijden, betere kwaliteitscontrole, weersonafhankelijke bouw en aanpasbaarheid in ontwerp en functionaliteit.

Modulair bouwen is over het algemeen duurzamer dan traditionele bouwmethoden, omdat het gebruikmaakt van efficiëntere productieprocessen, minder afval en verspilling genereert en vaak energiezuinige materialen en technieken omvat.

 

Ja, modulaire woningen zijn zeer aanpasbaar. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgebreid, verkleind of gewijzigd door modules toe te voegen, te verwijderen of te herconfigureren, afhankelijk van de behoeften van de bewoners.

De wandmodules in het unisex basis systeem zijn zeer flexibel en kunnen naar eigen wens en behoefte worden ingedeeld. Dit maakt het mogelijk om de ruimtes van de modulaire units volledig te personaliseren en aan te passen aan uw levensstijl.

De modulaire units zijn volledig uitgerust met elektra, ventilatie, verwarming, koeling en de nieuwste innovaties op het gebied van wonen. Dit alles wordt gecontroleerd en bediend vanuit één centraal meubelstuk, de Koru, wat functioneert als een alles-in-één-oplossing voor al uw woonbehoeften.

De Koru is het centrale punt van de modulaire units omdat het fungeert als een essentieel meubelstuk dat alle belangrijke functies en voorzieningen van de unit samenbrengt en beheert. Het stelt u in staat om verschillende universele boxen eenvoudig te koppelen aan uw woning, wat zorgt voor flexibiliteit en aanpasbaarheid.

De belangrijkste verschillen tussen de varianten van IDHS Exclusives’ modulaire units liggen in de bouwkwaliteit en leveringsmogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor een turn-key oplossing, waarbij de unit volledig klaar voor gebruik wordt opgeleverd. Dit maakt het eenvoudig om een modulaire unit te vinden die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.